tirsdag den 15. november 2011

Er det overhovdet muligt at være en "normal teenager"?

Det tror jeg ikke at det er. Man kan aldrig være helt "perfekt", og hvis man er perfekt er dét så entelig helt normalt?
Jeg synes faktisk ikke man kan sige at der er nogen som er helt normale.
For hvem ved entelig hvad normal er? Er det en normal slank pige? er det en normal høj pige? er man normal når man ikke gider bruge alle sine penge på tøj? Er man normal når man gør? Er man normal hvis ens forældre er skilt? Er man normal hvis de ikke er skilt? Er man normal hvis man ikke har mødt sine forældre? Hvornår er man normal?!!!!
Jeg kan stille alle de spørgsmål her, og jeg tror svaret er det samme på dem alle... JA.  Vi er alle så forskellige at man faktisk ikke kan sige hvad en normal teenager er.

Du har sikkert set en film hvor de såkaldte "Perfekte veninder" er med? Ja ik'? Sådan en film hvor at de lægger ansigtsmasker, og laver lister over drenge, shopper meget, (så meget at man tvivler på at man kan tjene så mange penge ved at gå med aviser eller arbejde som flaskepige), går på café HVER dag osv....

Det skal åbenbart forestille et normalt venindepar?!?! Helt ærligt hvor mange gør alle de ting på én gang?

Jeg synes altså ikke at man rigtig kan bruge ordet normal om nogle... hvad synes du? Jeg laver lige en afstemning...

Hilsen Viola :

tirsdag den 9. august 2011

...Og så regn

Hej læsere
Ja... Så kom der jo regn lige da man havde fået alt rulleskøjteudstyret på! Det regner SINDSYGT meget. Jeg havde besluttet mig for at tage ud og rulle på rulleskøjterne. Det tog så ret lang tid at tage på... Solen var ganske vist gemt bag skyerne men vejret var da fint nok. Så er man helt klar og... REGN! TORDEN! MØG!

Øv. Men det bliver sikkert bedre imorgen...

Hilsen Viola^^

mandag den 8. august 2011

Ting der falder mig ind (ting nr 5)

Hej igen
Jeg er ret fascineret af gade-kunst eller STREET ART som det hedder. Meget af det er virkelig fedt. Som fx. dette billede lavet på en mur af en ret cool artist. Det er lidt sjovt hvis man går ned af gaden og lige ser en lille figur i et hjørne eller sådan noget.

VIOLA
Hej læsere
Hvad tænker i om sommervejret? Hvis man kan kalde det "sommervejr". Det har ihvertfald tordnet i dag... Nu ved jeg jo heller ikke om der er nogle af jer der har et godt vejr hvor i bor. Har været inde og se AROS nye udstilling "Your Rainbow Panorama". Virkelig sindsygt! når man kiggede ud af de små riller i glasset så det fx. var helt blåt udenfor, mit tøj skiftede farve. 
Det er en mand der hedder Olafur Elliasson som har lavet det. Han havde også lavet en anden udstilling hvor man gik inde i et rum fuld af røg i forskellige farver.  Man kunne kun se 1,5 m frem! Man kunne slet ikke finde rundt og ligepludselig dukkede der mennesker ud af skyggerne! Det kunne jeg bedst lide ved udstillingen.

Hav det godt<3

Viola



tirsdag den 26. juli 2011

Hey tøser, eller drenge:P
hvordan går det? faldt lige over denne specielle colaflaske kan ikke lige huske hvem der designede den......
Hav det godt :)

ME<3

torsdag den 14. juli 2011

Pingviner og Harry Potter

Jeg har det som en pingvin! Det skal forestille at være sommer og så regner det?! Helt ærligt er det "sommervejr"?



Nå men jeg er da ikke helt slået ud for jeg venter på at komme ind og se "Harry Potter and The Deathley Hallows part 2". Tjek traileren! Stakkels dig hvis du hader Harry Potter, der har jo været en del snak om det....XD



Hilsen MIIIG

onsdag den 29. juni 2011

Hej læsere
Ikke mange indlæg i denne tid men jeg har ferie...
I synes sikkert jeg er lidt skør men jeg synes de her sko er virkelig fede....?<-------
http://www.julieoestrem.dk/ dette er et site med illustratoren Julie Östrem, hvis du er design-interaseret så kig det lige XD
 
Hello readers
Not many posts these days but I have vacation ...
You probably think I'm a little crazy but I think these shoes are really cool ....?<-------
http://www.julieoestrem.dk/  this is a site with the illustrator Julie Östrem if you are design-integrin razed so check it out XD

lørdag den 25. juni 2011


Det viste sig at J.K.'s nye projekt var en webside som kommer i Oktober, www.pottermore.com du kan godt gå ind på den nu men den er ikke "Begyndt endnu". Tjek ud hvad forfatteren siger.


It turned out that JK's new project was a website coming in October,www.pottermore.com you can go into it now but it is not "started". Check out what the author says.

torsdag den 23. juni 2011

J.K. Rowling, nyt projekt????


http://www.youtube.com/JKRowlingAnnounces

Dette er en nedtælling til noget. Men hvad? J.K. Rowling har åbenbart tænkt sig at gå igang med et nyt projekt. Ihvertfald tæller disse ugler ned til det, men hvad? Tjek det link jeg har lagt, og se det. Det bliver afsløret hvad der skal ske når nedtællingen er talt helt ned... Er lidt spændt.

onsdag den 22. juni 2011

Her er nogle små digte...<3

Ægte veninder er som stjerner,
man kan ikke altid se dem,
men man ved de er der.

For evigt dit,
for evigt mit,
for evigt vores

Drenge er som luft,
men hvem kan leve uden luft?

I love you
2day
2morrow
4ever

søndag den 19. juni 2011

Edgar Mueller, Street art!!!







 Okay der er en ting jeg lige vil sige! Dette her er for sindsygt! Har du hørt om Edgar Mueller? Hvis ikke så nu. Det er en mand som laver de vildeste malerier på veje! Og nej disse billeder er IKKE fake. For der er billeder af at Edgar er igang med at male disse ting igennem forløbet. Hvis du kigger godt på billederne kan du også se det. For vildt!


Hilsen Viola








Hej læsere

Jeg elsker mode! Men hvorfor? Hvorfor elsker vi mode? Eller de fleste af os gør, måske gør du ikke men så kan du blive lidt klogere her.... Jeg tror grunden er at man kan udtrykke meget af sin personlighed i tøjet. Ens tøjvalg afspejler hvem vi er... Jeg er fx. blevet helt forelsket i disse sko fra H&M. Skoene passer fx. til afslappet casjo eller ørkenstil. Til den person der hviler i sig selv. På en fashion måde. De kunne sættes sammen med noget lækkert denim. Eller noget alla det på det øverste billede.

Hilsen  Viola

lørdag den 18. juni 2011

Ingen er perkekt

Hej læsere, jeg ved ikke med jer men er det bare blevet koldere end da det var forår?
Nå men nu skriver jeg et indlæg og hvis du vil komme i "den rette stemning" så hør lige denne sang: Train med "Marry me"... Okay. Jeg har gået og tænkt på det at ingen er perfekt. For det er der ingen der er. Heller ikke dem vi ser op til. For alle har nogle små eller store svagheder, men verden ville da også blive meget kedelig hvis alle gik rundt og var perfekte. Tænk lige over det, sladderbladene ville ikke have noget at skrive om...Men du er fantastisk som du er!

Hilsen Viola<3

lørdag den 4. juni 2011

Hej læsere.
Jeg har fået brunt bælte i karate, jaaa!!!! Så er der kun 3 bælter til sort.

Og ja jeg kan godt huske at jeg har lovet at lave mindst 4 indlæg om ugen og jeg har nu lavet 3 så jeg vil bare lave 2 indlæg i dag ^^

Hilsen MIIIG

fredag den 3. juni 2011

Hej læsere
I går var det jo den første "rigtige sommerdag" og jeg synes den levede op til forventningerne!
SOL + SOMMER = INGEN REGN! Og i dag er et jo Kristi himmelfart så vi har ferie torsdag og fredag. Så kan man forlange mere? måske sommerferie...?
Jeg er igang med at læse en serie der hedder "Skammerens børn". Jeg er ved at læse 3'eren. Da jeg læste noget af den i tredje klasse syntes jeg den var lidt voldig, men når jeg læser den nu er den faktisk rigtig god.

Imorgen skal jeg til graduering og hvis jeg består får jeg brunt bælte! Nice. (opfølgning følger)
Det jeg vågnede ved imorges var min mor der spurgte om jeg ville med ud og løbe. Så ville vi løbe ned til min mors moster. Og vi fik morgenmad dernede så det var sådan jeg blev vækket ;D
Hilsen Viola<3

lørdag den 28. maj 2011

Ting der falder mig ind (ting nr 4)

Jeg er glemsom, ihvertfald lidt... I går forlod jeg skolen og gik ud for at hente min cykel. Jeg ville tage min cykelnøgle op da jeg opdagede dette:
Jeg havde glemt min SKOLETASKE inde i klassen :P
Lidt nederen...

Hilsen Viola

onsdag den 25. maj 2011


^ Mit hjemmelavede "tre på stribe-spil" ^
Hej<3
Undskyld jeg ikke har blogget på det sidste! Men jeg har været i sommerhus og der er der ingen computer! Så nu vil jeg love at jeg vil blogge mindst 3-4 gange om ugen. Og lave et laaangt indlæg nu. Mine forsinkede nytårs-fortsæt.
Vi kom hjem fra sommerhuset i mandags. Det var rigtig hyggeligt. Jeg synes man bliver helt afslappet  af at være derovre! Hvis du kigger på billedet derovre <---- Så kan du se et "tre på stribe-spil" som er lavet af sten vi fandt på stranden. Flot, ikke???

Og så er der mit fine hjerte som jeg har lavet i sandet på stranden.
Og nu er der Nik og Jay i radioen.(Jeg sidder og hører radio) Er det ikke noget med at de er blevet gendannet eller sådan noget?!?

Jeg går faktisk til karate. Når jeg siger det tror du sikkert at det er noget hvor man bare slår løs på hinanden, men det er det ikke! Vi må kun komme ind og markere hvis vi støder mod en anden og det  gør man ikke hele tiden! Man lærer en masse forskellige slag og spark så man kan forsvare sig selv. Og snart skal jeg til en slags prøve hvor jeg skal lave nogle forskellige kombinationer osv. Og hvis jeg klarer det får jeg brunt bælte! Her under kan du se en af de serier jeg skal lave. Det kaldes en Kata. Denne her Kata hedder Tekki Shodan...



Tak for denne gang og hav det godt!!!<3<3<3<3 Tak til alle vores læsere!

Hilsner fra Viola



onsdag den 18. maj 2011

Hej alle  sammen *<|: )
Jeg håber at i har det godt. Det har jeg. Er kommet hjem fra skole her klokken 13.00. Vi havde idræts-dag. Det var sjovt ; ) Har I set hvor meget det regner?

Hilsen Viola

lørdag den 14. maj 2011

Ting der falder mig ind (ting nr 3)

Jeg synes at tiden går hurtigt! Nu er det allerede weekend igen. Og mig som lige havde ventet på weekenden, ja jeg får weekenden smasket lige i hovedet og så er den ovre igen. Og nu synes du måske det lyder liidt underligt? (måske gør du ikke men det bestemmer jeg bare for det er mig der skriver det her!?). Og ja det er det måske også men det kan jeg altså ikke gøre for. XD

Hilsen Viola
Hej blog-læsere<3

Sorry at jeg ikke har lavet nogle indlæg her på det sidste men BLOGGER har været i gang med at opdatere så jeg kunne ikke komme ind på bloggen! Nederen. :-(

Men her er der altså et indlæg. Min lillesøster har fødselsdag i dag. Vi skal have slået trampolinen op i dag.

Tak for at i gider kigge bloggen en gang imellem<3<333

mandag den 18. april 2011

facebook er en god måde at holde kontakt med alle dine venner og veninder lol

SOMMER!!!!!!!!!!!!!!!!!!

glæder mig mega meget til sommer lol og 7 ugers sommer ferie jeg skal til canada jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lol
Hej læsere<3<3
Mig og Vega er sammen igen, jaaaa! Vi har været i sommerhus (som jeg skrev). Det var meget hyggeligt, vi var nede ved vandet, osv. En af dagene vi var nede ved vandet stod vi ude ved bølgerne på en kasse der var skyldet ind. Det var sjovt for når der kom en bølge stod vi på kassen som en lille ø. Vi ryggede den lidt længere ud, der kom en stor bølge og vi blev meeeeget våde... Det var meningen at Vega skulle hjem i dag, men jeg har fået lov at tage med!!!!!
Hilsen Viola og Vega
P.s. her er en sej tegneserie vi lavede i sommerhuset...

SAMMEN IGEN

LOL nu er mig og viola sammen igen vi har været oppe i Violas sommer hus og det var mega sjovt og nu skal Viola med mig hjem til KBH LOL..................................

fredag den 15. april 2011

cute babyer og påske

Jeg er lige kommet hjem fra skole. ENDELIG er det dagen hvor Vega kommer! Jeg glæder mig til at vi skal i sommerhus!
Jeg er som sagt lige kommet hjem. Da jeg kører ned af mit vænge, opdager jeg at der er nogle der dytter af mig. Jeg cykler lidt hurtigere da jeg tror personen dytter fordi jeg er langsom. BÅÅÅÅÅT! igen. Nu tænker jeg at den person ikke er særlig toldmodig, det er sikkert en sur en. Jeg vender mig om og ser det er min nabo (dem er vi meget gode venner med). Han og datteren ville  bare vinke, jeg vinker igen:))))))


Her under er der en video med to så søde babyer! Jeg synes bare lige I skulle se den...

lørdag den 9. april 2011

Ting der falder mig ind (ting nr. 2)

Ja, her er der lige en opdatering fra mig :) Jeg er blevet ramt af virus, MYRE-VIRUS!!!!!!! Det vrimler virkelig med myrer på mit værelse, adr! Nu er det altså ikke sådan at de er der på en gang de kommer bare, adr! Der er så mange at jeg har en toeilet-rulle på mit skrivebord så jeg kan få dem væk?!?!
Det er altså ret klamt! Nå nu har jeg ikke særlig meget lyst til at tænke på det mere... :P

Hilsen Viola<3<3<3<3

torsdag den 7. april 2011

Online magasin???


Hej læsere, her er et spørgsmål til jer....

SYNES I DET VILLE VÆRE EN GOD IDÉ MED ET ONLINE MAGASIN FRA VEGA OG JEG???


Jeg vil meget gerne høre jeres meninger! I kan bare skrive i kommentarboksen hvad i synes om idéen:D

lørdag den 2. april 2011

Hvornår er man "lille"

Hej læsere <3<3

Nu kommer det store spørgsmål.... Hvornår er man lille???? Er det når der er noget man ikke kan nå? Er det når man er ked af det? Er det når man har brug for et kram? Eller er det når man er sammen med voksne??? Jeg tror at man kan føle sig lille på mange måder, når man f.eks. er ked af det og føler sig helt lille bitte, så lille at man kunne ligge i en hånd. Og nogle gange tænker jeg at det er dejligt at føle sig lille og nogle gange irreterende, men det er et spørgsmål der findes maaaaaaaange svar på...

Hilsen Viola <3<3

fredag den 25. marts 2011

Hej læsere. Vi har lige fået nyt fladskærmtv, det vi havde før tog 5 min. for at tænde!? Nå , nu til noget andet... Jeg elsker at have det sjovt, HURRA : D Verden går så hurtigt, det er måske lidt underligt at tænke, men vi vokser bliver ældre og dagene går så hurtigt. Derfor elsker jeg at være i vores sommerhus, det er som om tiden står stille når man er der, det er sååå afslappende, og hyggeligt... man sover længe, står op, går ud på terrasen, spiser morgenmad, løber rundt i haven, læser, går en tur... XD
Så nu må i have det godt, jegv skal liige se hvordan det går med tv'et<3<3

Hilsen Viola

søndag den 20. marts 2011

Ting der lige har faldet mig ind (ting nr. 1)

Indrømmet! Jeg er lidt af en tyggegummi-spiser. Men det smager da ret godt, og man får god ånde af det, nice:-)
Men nu til det lidt ulækre, når det ligger over ALT på jorden. Jeg ved da at man nogle gange er kommet til det, men det er da lidt ulækkert...?!

Hav det godt.

Hilsen MIIIIIG/Viola

lørdag den 19. marts 2011

Hej alle sammen.
I dag er det dagen hvor månen er meget, meget stor. Gå ud og kig, jeg lover jer den er flot. Og da jeg stod derude i mørket og så månen lyse om kap med lygtepælene, gik det op for mig at jeg har et rigtig godt liv. Og det er noget som vi nogle gange huske.
Så Vega lige meget hvad er du en rigtig god veninde!
Hilsen Viola

lørdag den 12. marts 2011

Hej igen! Jeg vil lige sige tak til vores faste læsere. Kærlighed, hvem ved hvad det er??? Ikke engang jeg. Kender i nogle irreterende pesoner? Hvis du siger nej, tror jeg altså du lyver. Jeg sidder her og lytter til Iyaz med "Replay" en af mine yndlingssange...

fredag den 11. marts 2011

Boys admit it. What wolud you do with out us????

Hej læsere forstil jer en verden uden piger? Verden ville gå amok, Helt klart!!!! Men på den anden side hvad ville os piger gøre uden drenge, så ville verden nok også gå amok...XD

mandag den 7. marts 2011

Glemmer ting, hvad skulle jeg nu huske...????

Det er sku da ikke min mobil?!?!
Hej læsere
XD
Har i det også med at glemme ting? Det har jeg altså! De sidste dage har jeg glemt tonsvis af ting, for det meste i skolen...
Derfor har jeg nu en rutine, (jeg håber jeg husker den:D) værsgo:
Violas lov(eller hvad det nu hedder?!):
"Husk altid når du går fra et sted altid at huske at kigge om du har alle dine ting!"
 Nu kommer min storebror og skal bruge computeren, skrives!

Hilsen Viola

lørdag den 26. februar 2011

Hej alle sammen

Hej
Mig og Vega skal ses i påske-ferien, jeg glæder mig! <3<3
Oh My Mind...
Kender i godt det når man læser et sladderblad og der står noget ret overdrevet udenpå bladet og når man så slår op og læser er det bare noget ikke særligt vildt der står ;o

I aften kommer der jo Melodi Grand Prix, jeg går godt nok ikke særlig meget op i det, men man kan da altid glo lidt... : D Vi skal spise "Maggi jucy chiken" i aften, i har sikkert set reklamen... Jeg tror faktisk ikke det er specielt godt?! Vi skal bare prøve at smage det. En gang skal jo være den første.

Har I hørt om mindfullness? Det er en slags meditations-form... jeg har set noget om det i et blad. Min mor og moster har også lige været til et foredrag om det. Det er noget om at mærke jorden man går på eller koncentrere sig om åndedrættet.

Hav det godt, hilsner fra
Viola

tirsdag den 22. februar 2011


Denne her gasmaske har jeg tegnet
Hej læsere
Det er Viola her, jeg har ingen anelse om hvad jeg skal skrive!!! Så nu skriver jeg bare løs, det plejer at blive meget godt...
Har i hørt om den der krise som politikerene ret tit taler om? Hallo jeg er ved at få spat af det! Så hellere tale om noget andet. Jeg strikker faktisk lige for tiden, et halstørklæde eller sådan noget...
Ved  i hvad jer tror? Jeg tror at det er meget lettere at få rigtig gode venner i børnehave-tiden, altså sådan nogle man vil være venner med forevigt??? Selvfølgelig kan man også få sådan nogle venner i skoletiden ogsåvidere, men når man er pige og er cirka i 4.-5.-6. klasse er der bare så meget pigefnidder mm. det er så dumt. Hvis du har det dårligt med nogle af pigerne i klassen, så kan i måske tage "en-pigesnak" i klassen. Hvor du bare kan starte med at fortælle hvordan du har det. Kom ud med problemerne, det vil helt sikkert også få andre til at åbne sig over for de andre piger. Så får du det helt sikkert bedre med det hele.
Når ikke mere af det nu. Hav et godt liv alle sammen! Okay det lyder lidt wired?!
Hilsen Viola

søndag den 20. februar 2011

Det ville være sejt....

Hej læsere. I må meget gerne fortælle alle
jeres veninder/venner om bloggen, det ville
være supernice!
Hej alle sammen :)
Jeg har de sidste dage lavet en liste over mine yndlingssange her er de:

Usher - More
Kesha - We R Who We R
P. Diddy - I'll miss you
Iyaz - Replay
Kevin Lyttle - Turn me on
The Black Eyed Peas - The Time (Dirty Bit)
The Black Eyed Peas - Meet Me Halfway
Neon Trees - Animal
Stromae - Alors On Dance
Jennifer Lopez feat. Pitbull - On The Floor
True Stars - Hold It Aginst me
Rihanna - Only Girl (In The World)
Rihanna - What's My Name
Nabhia - Deep Sleep
Taio Cruz - Higher
Kato - Sjus
Lisa Keith - Better Than You
Bruno Mars - Grenade
Bruno Mars - You're Amazing

lørdag den 19. februar 2011


Brenda og Brandon
 Hej igen.
Jeg ville bare lige foreslå jer at se "Beverly Hills 90210" alle hverdage på TV2 kl. 16:15!!! Man skal nok se et par afsnit af serien før man er helt inde i den. Serien handler om tvillingerne Brenda og Brandon.
Jeg kan godt lide serien fordi den omhandler meget af alt det der sker i et teenageliv.

Jeg ved det godt jeg er stået tidligt op i dag, men sådan er jeg bare jeg er forfærdelig dårlig til at sove længe! Det er lidt underligt for jeg har faktisk prøvet at sove en hel dag, men normalt er jeg vågen kl. halv otte om morgenen.

Det her spørgsmål har i måske fået før.... Hvad vil I være når i bliver store??? Jeg vil gerne være noget med kunst, jeg går på billedskole og har faktisk været med i D.M i tegning flere gange, men ellers aner jeg det ikke rigtig. Hvad med jer?!
Og nu til en god nyhed, jeg har fået internet på mit værelse, endelig!

Hilsen Viola
Hej, har I nogle ideer til hvad vi kan skrive om her på "Teenage-bloggen"? Har I ris eller ros til os, så må I meget gerne skrive det i en kommentar:)

Hilsen Viola

Se min tegning.....

Hej igen<3<3
Hvordan går det? det her er en manga-tegning jeg selv har lavet, er den ikke flot???
Jeg håber i har det godt :)
Hilsen Viola