søndag den 4. november 2012

Ville lige vise jer det her billede... :) det minder mig om mine veninder og jeg! Synes det er dejligt at se at alle ikke er perfekte. Heller ikke prinsesser ;)
Kh. Viola

fredag den 19. oktober 2012

The GAME!!!

Hejsa :)
De piger der som bruger hele deres liv på, at ville være i toppen af klassen... Jeg fatter dem ikke! Hvorfor ikke bruge sin tid på at være god til noget, eller hænge ud med veninderne? De bruger jo hele dagen på at bagtale og lave intriger?! Bliver de ikke trætte af det?
De får jo ikke noget ud af det. Der ville nogle måske sige: "de bliver da populære!!" Men hvis de slet ikke havde bagtalt nogle ville der nok heller ikke være "de populære". De ville have haft RIGTIGE venner/veninder som de kunne stole på, i stedet for at være bange for at hendes bedste veninde begynder at bagtale hende!
Og man kan faktisk godt være "populær" uden at undertrykke andre.
Kh. Viola

torsdag den 18. oktober 2012

"Hvor er du barnlig..." <3

De drenge der... De er sgu ikke modne endnu! Men hvorfor bliver vi så ved med at forelske os i dem???
Det fatter jeg ikke. Det er vel noget som forgår oppe i hjernen? Der er nemlig mange drenge som ikke er værd at forelske sig i. Men der er vel også nogen, som er det værd.
Det ville være SÅ meget lettere hvis vi piger kunne læse tanker!
Men vi må bare vente til de forvirrende drenge en dag vælger, at være mindre forvirrende... Som om det sker! Men så må vi se om, de snart kan tage sig lidt sammen X)
Kh. Viola

lørdag den 16. juni 2012

Hej med jer! :)
Så er det snart sommerferie!
...
men det er som om at vejret ikke ved det... hvorfor skal vi have så dårligt vejr?

Jeg har fundet ud af noget meget smart... Når jeg står op om morgenen så har jeg mine hørebøffer liggende på komoden og så sætter jeg en sang på som giver mig god energi til dagen. Tro mig det virker! Man får så let ved at stå op. Min far blev faktisk virkelig overrasket da jeg stod op... uden at han behøvede at råbe på mig flere gange...

Hilsen Viola :)