tirsdag den 9. august 2011

...Og så regn

Hej læsere
Ja... Så kom der jo regn lige da man havde fået alt rulleskøjteudstyret på! Det regner SINDSYGT meget. Jeg havde besluttet mig for at tage ud og rulle på rulleskøjterne. Det tog så ret lang tid at tage på... Solen var ganske vist gemt bag skyerne men vejret var da fint nok. Så er man helt klar og... REGN! TORDEN! MØG!

Øv. Men det bliver sikkert bedre imorgen...

Hilsen Viola^^

mandag den 8. august 2011

Ting der falder mig ind (ting nr 5)

Hej igen
Jeg er ret fascineret af gade-kunst eller STREET ART som det hedder. Meget af det er virkelig fedt. Som fx. dette billede lavet på en mur af en ret cool artist. Det er lidt sjovt hvis man går ned af gaden og lige ser en lille figur i et hjørne eller sådan noget.

VIOLA
Hej læsere
Hvad tænker i om sommervejret? Hvis man kan kalde det "sommervejr". Det har ihvertfald tordnet i dag... Nu ved jeg jo heller ikke om der er nogle af jer der har et godt vejr hvor i bor. Har været inde og se AROS nye udstilling "Your Rainbow Panorama". Virkelig sindsygt! når man kiggede ud af de små riller i glasset så det fx. var helt blåt udenfor, mit tøj skiftede farve. 
Det er en mand der hedder Olafur Elliasson som har lavet det. Han havde også lavet en anden udstilling hvor man gik inde i et rum fuld af røg i forskellige farver.  Man kunne kun se 1,5 m frem! Man kunne slet ikke finde rundt og ligepludselig dukkede der mennesker ud af skyggerne! Det kunne jeg bedst lide ved udstillingen.

Hav det godt<3

Viola