lørdag den 28. maj 2011

Ting der falder mig ind (ting nr 4)

Jeg er glemsom, ihvertfald lidt... I går forlod jeg skolen og gik ud for at hente min cykel. Jeg ville tage min cykelnøgle op da jeg opdagede dette:
Jeg havde glemt min SKOLETASKE inde i klassen :P
Lidt nederen...

Hilsen Viola

onsdag den 25. maj 2011


^ Mit hjemmelavede "tre på stribe-spil" ^
Hej<3
Undskyld jeg ikke har blogget på det sidste! Men jeg har været i sommerhus og der er der ingen computer! Så nu vil jeg love at jeg vil blogge mindst 3-4 gange om ugen. Og lave et laaangt indlæg nu. Mine forsinkede nytårs-fortsæt.
Vi kom hjem fra sommerhuset i mandags. Det var rigtig hyggeligt. Jeg synes man bliver helt afslappet  af at være derovre! Hvis du kigger på billedet derovre <---- Så kan du se et "tre på stribe-spil" som er lavet af sten vi fandt på stranden. Flot, ikke???

Og så er der mit fine hjerte som jeg har lavet i sandet på stranden.
Og nu er der Nik og Jay i radioen.(Jeg sidder og hører radio) Er det ikke noget med at de er blevet gendannet eller sådan noget?!?

Jeg går faktisk til karate. Når jeg siger det tror du sikkert at det er noget hvor man bare slår løs på hinanden, men det er det ikke! Vi må kun komme ind og markere hvis vi støder mod en anden og det  gør man ikke hele tiden! Man lærer en masse forskellige slag og spark så man kan forsvare sig selv. Og snart skal jeg til en slags prøve hvor jeg skal lave nogle forskellige kombinationer osv. Og hvis jeg klarer det får jeg brunt bælte! Her under kan du se en af de serier jeg skal lave. Det kaldes en Kata. Denne her Kata hedder Tekki Shodan...



Tak for denne gang og hav det godt!!!<3<3<3<3 Tak til alle vores læsere!

Hilsner fra Viola



onsdag den 18. maj 2011

Hej alle  sammen *<|: )
Jeg håber at i har det godt. Det har jeg. Er kommet hjem fra skole her klokken 13.00. Vi havde idræts-dag. Det var sjovt ; ) Har I set hvor meget det regner?

Hilsen Viola

lørdag den 14. maj 2011

Ting der falder mig ind (ting nr 3)

Jeg synes at tiden går hurtigt! Nu er det allerede weekend igen. Og mig som lige havde ventet på weekenden, ja jeg får weekenden smasket lige i hovedet og så er den ovre igen. Og nu synes du måske det lyder liidt underligt? (måske gør du ikke men det bestemmer jeg bare for det er mig der skriver det her!?). Og ja det er det måske også men det kan jeg altså ikke gøre for. XD

Hilsen Viola
Hej blog-læsere<3

Sorry at jeg ikke har lavet nogle indlæg her på det sidste men BLOGGER har været i gang med at opdatere så jeg kunne ikke komme ind på bloggen! Nederen. :-(

Men her er der altså et indlæg. Min lillesøster har fødselsdag i dag. Vi skal have slået trampolinen op i dag.

Tak for at i gider kigge bloggen en gang imellem<3<333